Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Arifiye Ortaokulu

Telefon : 02642290500
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://arifiyeortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Neviye Mah. Yavuz Sultan Selim Cad. No 3/1 Arifiye/SAKARYA
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır. Ülkemizdeki gelişmeye paralel olarak Sakarya İl düzeyinde yürütülen ve çağdaş medeniyetin gereği olan eğitim-öğretim faaliyetlerine Arifiye İlçesi ölçeğinde destek vermek, çağdaş dünya ile yarışabilecek nesilleri yetiştiren kurumlarımızı çabalarında cesaretlendirmek, eğitim ve öğrenme süreçlerine yenilikçi ve kolektif aklın sonucu olan değerler katmak, paydaşlarımıza sunulabilecek hizmetin en iyisini sunarak, “HİZMETİN GÜLER YÜZLÜ KAPISI OLMAK” konusunda lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :21
Öğrenci :338
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :3504
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Saatler : 09.00-15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsleri ile ilçe merkezine ve il merkezine ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : NEVİYE MAH. YAVUZ SULTAN SELİM CAD. NO3/1 ARİFİYE/SAKARYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezindedir. İl merkezine 11 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Öğrencilerimiz; futbol, badminton, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç, atletizm, karate, tekvando, güreş vb. branşlarda bireysel olarak turnuvalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak bilim fuarları kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz çalışmalar yapmaktadır.
Proje Çalışmaları : Okulumuzda Etwinning, Teknofest, okuma çalışmaları, yabancı dil çalışmaları vb. alanlarda proje çalışmaları yürütülmektedir.
Yazdır :